Bijzondere wanddecoratie: een foto op plexiglas Brooklyn Bridge

Bijzondere wanddecoratie: een foto op plexiglas Brooklyn Bridge

Door wanddecoratie aan de muur te hangen, kun je de betreffende wand een hele andere uitstraling geven. Met de juiste wanddecoratie maak je zelfs van de saaiste wand in huis een echte eyecatcher, die de toon en de sfeer van de rest van het interieur bepaalt. Ben jij op zoek naar bijzondere en persoonlijke wanddecoratie in huis? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto op plexiglas Brooklyn Bridge aan te schaffen.

Foto op Plexiglas Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge: een prachtige brug in New York

Ben je een keer in New York geweest, dan is de kans groot dat je de Brooklyn Bridge in het echt hebt mogen bewonderen. De Brooklyn Bridge is een bijzondere hangbrug die in het jaar 1883 gebouwd werd om de stadsdelen Brooklyn en Lower Manhattan met elkaar te verbinden. De brug gaat over de East River en is niet alleen erg groot en lang, maar ziet er ook prachtig uit. Het is een fotogenieke brug, die op diverse prachtige foto’s van zowel professionele fotografen als amateurfotografen vastgelegd is.

Lees ook:  Het Vinden van Authentieke Kunst voor Jouw Interieur

Vereeuwig jouw herinnering aan de brug op plexiglas

Veel mensen vinden het erg bijzonder om op de Brooklyn Bridge te staan. Niet alleen omdat deze brug zo groot en mooi is, maar ook zeker omdat de brug hen echt doet beseffen dat ze in het prachtige New York zijn. Heb jij ook een bijzondere herinnering aan de Brooklyn Bridge? Dan kun je deze herinnering vereeuwigen door jouw favoriete foto van de brug op plexiglas te laten zetten. Hang de foto in de woonkamer, in de keuken, in de hal of in de slaapkamer en je kunt jouw favoriete brug van New York altijd even bekijken.

Foto op Plexiglas New York Antireflex

Zelf een mooie foto gemaakt? Laat deze foto op glas zetten

Nikkel-art.be heeft een groot aanbod standaard foto’s van de Brooklyn Bridge in de collectie, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een foto uit de eigen collectie op plexiglas te laten drukken. Heb je een foto gemaakt waar je erg trots op bent of heb je een mooie familiefoto gemaakt op de Brooklyn Bridge? Dan kun je deze foto laten afdrukken op plexiglas. Zo kun je de prachtige brug uit New York op een unieke manier in je interieur verwerken en geef je jouw inrichting bovendien een extra persoonlijk tintje.

Gerelateerde berichten